23948sdkhjf

Tysk succes hos Caldan Conveyor

Caldan Conveyor, der med base i Galten i Østjylland, konstruerer, producerer og installerer conveyor systemer til flere brancher, har vind i sejlene på det tyske marked.
Caldan Conveyor fremstiller conveyor systemer til et bredt udsnit af fremstillingsindustrien, herunder træindustrien, og det er blevet en god forretning at beskæftige sig med dette område.

Det er primært eksportmarkederne, der driver hjulene i den østjyske virksomhed, hvor Tyskland, England og Skandinavien er de største markeder. Til trods for hård konkurrence på det tyske marked, har virksomheden formået at vinde markedsandele på markedet.

Virksomhedens succes skal antageligt findes i virksomhedens evne til at levere forskellige kunde- og produkttilpassede løsninger.

- Vi leverer til en bred vifte af europæisk industri. Vi har leveret anlæg, der transporterer stålemner med en vægt på op til seks ton, og vi har leveret anlæg, der transportere ganske lette plastemner. Vi kan levere mange forskellige kunde- og produkttilpassede systemer, siger Niels Calundan til gårdagens udgave af ErhvervsBladet.

Caldan Conveyor har i de sidste fem år haft eget salgskontor i Tyskland, ligesom virksomheden også har etableret salgskontor i England for at være tættere på kunderne.

Succesen på eksportmarkederne har også sat sit præg på regnskabet, hvor resultatet før skat i 2004/05 er blevet forbedret med fem millioner kroner til 7,4 millioner kroner, fremgår det af avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062