23948sdkhjf

Møbelsnedkeri får mere plads til vækst

Nye kunder, nye projekter og generel travlhed har sendt Jyndbjerg Møbelsnedkeri i Bjerringbro på jagt efter mere plads. Til sommer flytter virksomheden derfor i kollektiv med andre virksomheder, når snedkeriet rykker ind i nye lokaler i den nedlagte Hadsund Syd Station på Mariagervej 3 i Hadsund.

– Efter den første Corona-bølge oplever vi en stor efterspørgsel efter møbler, brugskunst og andre trækomponenter, som vi udvikler i tæt samarbejde med vores kunder. Det har fået større betydning, at vi producerer i Danmark, og at vi er tætte på og kan producere i fleksible seriestørrelser og nu også er gearet til mere vækst, fortæller indehaver Jonny Skov i en pressemeddelelse.

Flytningen betyder, at møbelsnedkeriet stort set fordobler produktionsarealet, og i fremtiden kommer til at råde over 1.700 kvm i produktion. Produktionen er dermed gearet til vækst, samtidig med at de nye produktionslokaler muliggør en langt mere effektiv produktion i rigtige industrihaller.

Omtrent en trejdedel af hele Hadsund Syd Station og knap halvdelen af produktionshallerne overtages af Jyndbjerg Møbelsnedkeri, hvor alle fastansatte har valgt at flytte med.

Flytningen kommer til at foregå i sommerferien 2021, så der undgås forstyrrelser af den daglige drift.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109