23948sdkhjf

Fire på stribe: Nye trælastdirektører hos Bygma

I Haderslev, Sønderborg, Næstved og Sorø har Bygma pr. 1. december udnævnt nye trælastdirektører. De tre er rekrutteret fra Bygmas egne række, mens den fjerde har stor erfaring fra blandt andet producent- og leverandørleddet, og ligeledes er uddannet i trælastbranchen. Fælles for de nye udnævnelser er solid brancheerfaring og stort kendskab til kravene til bæredygtigt byggeri.

Haderslevs nye direktør startede som elev og gjorde lynkarriere

Den kun 35-årige Christian Christiansen Svane er udlært i Bygma Esbjerg og har siden 2016 været salgschef samme sted. Det seneste år har han været konstitueret filialchef for Bygma Sønderborg.

Christian Svane var på vej til at blive folkeskolelærer, men efter 3 år på lærerseminariet, deltog han på en jobmesse, der overbeviste ham om at skifte uddannelsesvej. Efter to års elevuddannelse i Bygma Esbjerg satte han kronen på værket som vinder af den prestigefyldte ’FUT Fagprøvepris’.

Christian Svane blev efter elevtiden fastansat i Bygma Esbjerg hvor han bestred forskellige salgsfunktioner, og karrieren tog hurtigt fart. Han gennemførte Bygmas salgslederuddannelse, og blev snart udnævnt til salgschef. Den 1. december overtager Christian Christiansen Svane ledelsen af Bygma Haderslev.

– Jeg kommer med en ydmyg tilgang til medarbejdere og kunder, men også med en masse idéer til videreudvikling. I første omgang vil jeg lære medarbejderne og deres kompetencer at kende og have fokus på at videreudvikle teamet som et samlet hold. Dernæst skal vi sammen udvikle markedet i og omkring Haderslev, ligesom synlighed i lokalområdet står højt på min dagsorden, lyder det fra den nyudnævnte direktør.

Sønderborgs nye direktør vil udbygge kendskabet til Bygma som projektleverandør

Morten Bak (50) er uddannet i trælastbranchen og har efterfølgende taget en Pre MBA på Business Institute i Aalborg. Efter omtrent 10 år i et trælast- og byggecenter skiftede han job til producent- og leverandørleddet og kommer senest fra en stilling som CSO hos Frøslev Trælast.

–  Bygma Sønderborg er kendt som en proff-forretning med dygtige medarbejdere, som kender sine kunder og projekterne i lokalområdet. Jeg forventer at jeg, sammen med medarbejderne i ’team Sønderborg’, kan udbygge kendskabet til Bygma som projektleverandør og udvikle den daglige handel med både eksisterende og nye kunder. Sønderborg er en fantastisk by, og jeg kender området og projektmarkedet ret godt som følge af mine tidligere ansættelser og relationer, siger Morten Bak.

Næstveds nye direktør er dybt involveret i Bygmas bæredygtighedssatsning

Jesper Nielsen (50) har været salgsdirektør i Bygma Roskilde siden 2016. Han er uddannet i trælastbranchen, kom i 2008 til Bygma Herlev som sælger og derefter til Bygma Roskilde. Her tog karrieren for alvor fart; Jesper Nielsen blev i 2011 udnævnt til salgschef og 4 år senere til salgsdirektør med ansvar for 24 sælgere, 2 mellemledere og med elevansvar.

Jesper Nielsen er medlem af Bygmas strategiske bæredygtighedsgruppe, og har på Sjælland en ’spydspidsrolle’ der skal sikre, at alle medarbejdere i Bygma med kundekontakt er klædt på til at vejlede om bæredygtige produkter, certificeringer og dokumentation.

Når Jesper Nielsen nu har takket ja til at blive direktør for Bygma Næstved, er det med en ambition om at få nye udfordringer og om at lede en professionel forretning af en vis størrelse.

– I Næstved har vi både kompetente medarbejdere, et stort lokalt kundegrundlag og synlighed i lokalområdet. Jeg ser gode muligheder for vækst og for at videreudvikle både forretningen og mig selv. Jeg glæder mig til at lære medarbejdere og kunder i Bygma Næstved at kende og til at danne mig et overblik over forretningen og arbejdsrutinerne. Jeg vil desuden hurtigst muligt søge at skabe et lokalt netværk, så jeg kan bidrage positivt til udviklingen af området, lyder det fra den kommende direktør for Bygma Næstved.

Sorøs nye direktør har god erfaring med integration af ny forretning 

Henrik Thomsen (55) har siden 2016 været salgschef i Bygma Næstved. Han er uddannet tømrer og var selvstændig tømrermester gennem 14 år. I 2013 kom han til Bygma Næstved som ekstern sælger.

Henrik Thomsen startede i Bygma Næstved, netop som forretningen blev overtaget af Bygma.

– Det var en spændende og udfordrende proces at skulle integrere en eksisterende forretning ind i en stor nordisk koncern med alt hvad det indebærer af tilpasning af sortiment, systemer og kultur, fortæller Henrik Thomsen, der fortsætter:

 – Den samme proces har Bygma Sorø, der blev overtaget af Bygma i starten af 2020, været igennem for nylig. Butikken står nu knivskarpt, men der ligger fortsat en opgave i at udbygge kundegrundlaget og et endnu større kendskab til Bygma i lokalområdet. Det er noget jeg har stor erfaring med, og en opgave jeg glæder mig til at løse.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109