23948sdkhjf

Holmris B8 i norsk fusion

Holmris B8’s enhed i Oslo fusionerer med den norske møbelleverandør Form/Funk. Det oplyser Holmris B8 på sin hjemmeside.

Tirsdag d. 1. december slår Holmris B8 Norge og Form/Funk pjalterne sammen under navnet Holmris Formfunk. Det bliver partner og nuværende direktør i Form/Funk, Gisle Enger-Ullbråten, der sætter sig i direktørstolen i det fusionerede selskab, der kommer til at beskæftige i alt 14 medarbejdere.

–  Form/Funk er en dygtig og erfaren møbelaktør inden for blandt andet den offentlige sektor i Norge med mange kompetencer inden for salg, projektledelse, teknisk tegning og montage, udtaler Henrik Holmris, adm. direktør i Holmris B8, og fortsætter:

–  Med vores kontor i Oslo har vi etableret os som en stærk totalleverandør mod private virksomheder i Oslo, som for eksempel Telia, Orkla og Nordic Choice, og sammen skaber vi en endnu stærkere og større serviceforretning med lokal forankring og ledelse.

Fusionen skal forene det norske selskabs stærke lokale tilstedeværelse med Holmris B8’s store sortiment og kompetencer inden for bæredygtighed og en lang række serviceydelser, og hos Form/Funk ser man frem til at forene kræfterne.

–  I Form/Funk er vi meget stolte af at få Holmris B8 med på holdet. Begge virksomheders værdigrundlag har et særligt fokus på bæredygtighed og miljø, og vi ser helt klart et marked for vores services inden for cirkulær økonomi. Virksomhedskulturerne passer godt sammen, og vi glæder os til at præsentere en ny stærk aktør på det norske marked, lyder det fra Gisle Enger-Ullbråten.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093