23948sdkhjf

Nordjylland og København topper

Nordjylland og København ligger i top, når det gælder antallet af nye job. Ny undersøgelse viser, at de to regioner har haft størst fremgang, når det gælder antallet af nye job.
Det et Danske Bank, der har kigget nærmere på jobudviklingen i Danmark, og deres analyse viser, at det går bedst i Nordjylland og København. Her er antallet af nye jobopslag steget med henholdsvis 36 % og 55 %.

- Vi hæfter os mest ved fremgangen i Hovedstadsregionen og Nordjylland. Begge amter er blandt de områder i landet, hvor ledigheden indtil nu er faldet mindst. Når de to steder i landet topper listen med flest nye job, giver det en lidt større optimisme og et håb om, at vi undgår de værste problemer med flaskehalse, siger chefanalytiker i Danske Bank, Steen Bocian, til ErhvervsBladet.

Både i København og Nordjylland ser arbejdsmarkedsrådene positivt på udviklingen, men er dog ikke helt uden forbehold. Det er for eksempel vigtigt at sikre, at fremgangen reelt skyldes en øget beskæftigelse og ikke et fald i arbejdsstyrken.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062