23948sdkhjf

Moelven Danmark styrker salget og etablerer salgskontor i Silkeborg

Moelven Danmark forstærker sin salgsorganisation over for træindustrien og etablerer salgskontor i Silkeborg.

Moelven Danmark A/S styrker salget og etablerer salgskontor i Silkeborg



Efter overtagelsen af ansvaret for afsætningen af Finnforests trælastprodukter til industrien og til tømmerhandlerleddet, har Moelven Danmark besluttet at udvide salgsorganisationen og samtidig etablere salgskontor i Silkeborg fra den 1. november.

For at styrke indsatsen over for industrien har Moelven ansat Allan Rasmussen som markedschef med ansvarsområde for afsætning af Moelven Timber og Finnforest industritrælast. Allan Rasmussen vil indgå i et tæt samarbejde med markedschef Henrik Skov Andersen, og de vil sammen servicere industrisegmentet.

Allan Rasmussen, der gennem de sidste 3 år har drevet Wood Trading ApS, er et kendt ansigt i branchen, og han vil bl.a. bidrage med en stærk kompetence inden for finsk trælast.

Som ansvarlig for back-up funktionen i forbindelse med industritrælast og andre områder har Moelven ansat Jakob Olesen. Jakob kommer fra en stilling i Stora Enso og har både gennem dette job og gennem et tidligere job hos Danske Trælast erhvervet stor indsigt i nordisk trælast og i administration. Jakob vil arbejde fra det nye salgskontor i Silkeborg.

Både Allan og Jakob tiltræder deres nye stillinger i Moelven Danmark A/S i løbet af oktober.

Kilde: Moelven Danmark A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094