23948sdkhjf

Energiruder sætter boligen i et bedre lys

Flere og flere danskere giver nyt liv til boligen med lavenergiruder. Det mærkes hos Jydsk Vindueskompagni, der påpeger, at de energibesparende ruder ud over at sende varmeregningen på slankekur også skaber en bedre udnyttelse af kvadratmeterne i boligen.
Livlig leg med racerbiler på stuegulvet og afslapning med en god bog på divanen hører til hyggen i hjemmet. Men hvis rummet er fodkoldt, og det trækker fra stuens store vinduer, får hyggen hårde betingelser, og pladsen tæt på vinduerne indbyder langt fra til leg, liv og læsning.

Vinduerne i et hus er mere end bare dele af bygningskonstruktionen. Vinduerne giver huset og arkitekturen personlighed og fremhæver husets sjæl, og derfor skal det være en fryd både at se på vinduerne og at leve bag dem. Med vinduer i mange designs viser Jysk Vindueskompagni vejen til smukke vinduer, der lader hård vinterfrost og strid efterårsstorm blive ude i kulden.

Holder på solens varme
Foruden de åbenlyse fordele, at varmeregningen minimeres, og miljøet tilgodeses, giver lavenergiruder fra Jydsk Vindueskompagni mange andre fordele for hele familien. Ruderne lader nemlig energien fra solens stråler varme rummene op og holder samtidig på varmen, så den ikke slipper ud igen.

Det betyder, at den indvendige side af en energirude ikke bliver så kold som en almindelig termorude, og derfor kan man sikkert vinke farvel til træk og kuldenedfald og udnytte boligens kvadratmeter optimalt. Stil for eksempel lænestolen tæt på panoramaruderne i stuen og nyd en god roman, mens slud og regn pisker mod ruden.

Luk lyset og naturen ind i boligen
Med energiruder fra Jydsk Vindueskompagni er det let at lukke lys, liv og natur ind i boligen med vinduer, der understreger husets stil og personlighed. Vælg for eksempel sprossede vinduer og giv nyt liv til et gammelt hus i romantisk bondestil eller lad store glasflader og rammer i træ og alu give modigt modspil til en moderne villa.

Valget af vinduer er afgørende for hele husets udseende, og derfor skal designet vælges med omhu. Jydsk Vindueskompagnis faguddannede personale giver gennemskuelig vejledning og rådgivning om valget af nye vinduer i virksomhedens ti butikker fordelt over hele landet.

Jydsk Vindueskompagni har siden 1989 leveret kvalitetsvinduer til danskerne til en fornuftig pris. Alle vinduer er danskproducerede og lever op til de strenge lovkrav om energirigtige vinduesløsninger, der er pålagt alt nybyggeri og større renoveringer.

Kilde: Pressemeddelelse fra Jydsk Vindueskompagni. http://www.jvk.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079