23948sdkhjf

Amagerbankens designmøbler under hammeren

500 designermøbler fra den krakkede Amagerbanken er røget på auktion - og det hitter.
Online-auktionshuset Lauritz.com har haft designermøblerne fra den krakkede Amagerbank på auktion. Interessen har været stor, skriver Berlingske Business.

Det betyder, at buddet på de mange møbler har ligget et stykke over vurderingsprisen, fortæller filialdirektør hos Lauritz.com, Karsten Skov til avisen.

- Historien bag de her møbler interesserer helt sikkert mange købere, forklarer han.

Designermøbler i god stand
Det er ikke første gang, at Lauritz.com holder auktion over møblerne fra en konkursramt virksomhed. Tilbage i marts 2009 solgte man således Stein Baggers kontorstol fra IT-factory for 39.000 kr. Karsten Skov har en god forklaring på, hvorfor at lige netop effekterne fra konkursramte virksomheder er så interessante.

- Vi ser en gang imellem ved de her krakkede virksomheder, at det er de gamle aktionærer, der ender med at købe møblerne. Men desuden er det også designermøbler i rigtig god stand, siger Karsten Skov.

Auktionshuset starter snart auktionen over kontorartiklerne og det mere almindelige kontorinventar fra Amagerbanken.

Ikke kun konkursboer
Interessen for møbelauktioner skal ikke kun kædes sammen med konkursboernes møbelsortiment. Sidste år havde auktionshuset DAM fra Stoholm stor succes med at svinge hammeren over Viborg Kommunes aflagte kontormøbler.

Læs: Brugte kontormøbler under hammeren

Mens Auktionshuset Hørsholm i forbindelse med ombygningen af Hotel D'Angleterre afholdt auktion over konsoller, armstole og borde fra det hæderkronede hotel.

Læs: Hotel D'angleterre sælger ud af sit indbo

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078