23948sdkhjf

Cube Design udvider i Svenstrup

Fremtiden ser igen lys ud for Cube Design, og virksomheden forventer at fordoble medarbejderantallet i løbet af de næste år. Det kræver mere plads, og møbelfabrikken har derfor købt Hammel Møbelfabriks hovedafdeling i Svenstrup.
Det er ikke længere så vanskeligt at klare sig på markedet for kontormøbler. Faktisk ser det efterhånden bedre ud, end det har gjort længe, og hos Cube Design, der producerer kontor- og konferencemøbler, ser de også optimistisk på fremtiden.

- Kontormøbelindustrien har haft det utroligt hårdt. De største producenter har mistet omsætning og indkasseret store underskud. Men det er begyndt at gå den rigtige vej igen. Vores omsætning stiger i år, siger en optimistisk ejer og leder af Cube Design, Curt Berggren, til ErhvervsBladet.

De nye tider betyder samtidig nye omgivelser. Indtil nu har Cube Design haft fabrik i Thorsø og administration i Hinnerup, men fra januar næste år bliver aktiviteterne samlet ét sted.

Cube Design har købt Hammel Møbelfabriks afdeling i Svenstrup, efter Hammel Møbelfabrik har besluttet at samle alt i Anbæk.

I Svenstrup får Cube Design større forhold end nu og plads til dobbelt så mange medarbejdere. Møbelfabrikken forventer, at medarbejderantallet i løbet af de næste to-tre år vil gå fra 35 til cirka 70.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065