23948sdkhjf

Årsmøde med fokus på morgendagen

Der var fokus på både året, der gik, og hvad de kommende år vil bringe, da Trælasthandlerunionen - TUN afholdt sit Årsmøde for 114. gang torsdag den 2. februar på Hotel Nyborg Strand.
Poul Erik Grønfelt, formanden for Trælasthandlerunionen – TUN, lagde ikke skjul på, at man har været gennem endnu et hårdt år.

Gældskrisen er eskaleret, og flere sydeuropæiske lande har alvorlige problemer med deres gæld. Det har givet stor usikkerhed og stigende renter i det meste af Europa.

- Gældskrisen i de sydeuropæiske lande har haft en stor indflydelse på, hvordan den økonomiske situation har udviklet sig i Danmark. De stigende renter er rent gift for erhvervslivet, men heldigvis opfattes Danmark fortsat som en sikker havn for investeringer, hvilket politikerne har et kæmpe ansvar for at vi bibeholder, sagde Poul Erik Grønfelt, Formand for Trælasthandlerunionen – TUN.

- Kickstarten af dansk økonomi, som bl.a. består af fremrykkede offentlige investeringer på 10 mia. kroner er noget vores branche har ønsket længe, da aktivitetsniveauet har været i et meget lavt gear. Vi skal dog alle huske på, at fremrykningen gør, at der ikke er plads til investeringer i samme omfang efterfølgende. Derfor er det vigtigt, at investeringerne er møntet til løsninger, som hurtigt kan tilbagebetales, så vi ikke havner i en gældsspiral med dertilhørende højere renter, hvilket bestemt ikke er ønskværdigt for vores branche, fortsatte Poul Erik Grønfelt.

Hvordan bliver en tømmerhandler sexet?
Temaet for dette Årsmøde er, hvordan branchen image kan forbedres, således at man i fremtiden kan være med i kampen og de unges valg af karriere.

- Vi skal forberede os på, at vi skal ud og kæmpe med andre brancher om kvalificeret arbejdskraft i fremtiden. Jeg er helt overbevidst om, at det er noget vi gør bedst ved at stå sammen og i fællesskab give samfundet et godt og klart billede af hvilke fantastiske muligheder vores branche kan byde på, udtalte Poul Erik Grønfelt, Formand for Trælasthandlerunionen – TUN.

Fagmesse TUN BYG 2012 tegner godt
På de indre linjer kunne Poul Erik Grønfelt med stor tilfredshed notere sig, at interessen for at deltage på TUN BYG 2012 ikke lader til at være aftaget fra rekord messen i 2010. Dertil kunne TUN allerede i december 2011 melde fuldt hus på TUN BYG 2012 – Skandinaviens førende fagmesse for byggevarer.

Det er anden gang, hvor TUN selv står som arrangør af messen, og derfor er det meget positivt, at man så tidligt har meldt fuldt hus.

Et yderst positiv skulderklap fra udstillernes side forud for messen, der afvikles den 13. til 16. marts 2012 i Fredericia Messecenter/MESSE C.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093