23948sdkhjf

Trip Trap har succes i Nicaragua

Den danske producent af trævarer, Trip Trap, der har hovedsæde i Hadsund, har succes i Mellemamerika, hvor virksomheden har været med til at opstarte en fabrik i Nicaragua, der idag beskæftiger 60 medarbejdere.
Et samarbejde mellem danske Trip Trap og den nicaraguanske virksomhed, Teknisa, der beskæftiger sig med skov- og plantagedrift samt drift af savværk, har resulteret i, at en fabrik med 60 ansatte i Nicaragua er blevet opbygget i løbet af det seneste år. Richwood Corporation er navnet på fabrikken i Nicaragua.

Samarbejdet mellem de to virksomheder er udelukkende strategisk, hvorfor Trip Trap ikke har nogle økonomiske interesser i virksomheden, udover at fabrikken i Nicaragua kan udvikle sig til en fordelagtig leverandør til virksomheden i Hadsund.

- I første omgang satser vi på, at fabrikken kan blive leverandør af terrassebeklædningsplanker, men på længere sigt måske også møbler, siger Jørgen Purup, tidligere adm. direktør for Trip Trap Denmark A/S, til Nordjyske Stiftstidende.

Richwood Corporation nyder også godt af samarbejdet, idet Trip Trap bidrager til samarbejdet med viden og uddannelse af medarbejderne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081