23948sdkhjf

Slut med skumsprøjt og tjæret tovværk

Trip Trap lancerer til marts et helt nyt udtryk, nyt logo, nye koncepter - og siger dermed farvel til det maritime univers - og goddag til nye materialer og nye designere.
- Nu handler det om alle aspekter af udelivet, siger designchef Malene Urup til Designbasen om relanceringen af Trip Trap til marts.

Nye kundesegmenter
Der er flere årsager til, at Trip Trap laver et stilmæssigt turnaround.

- Gratings og det maritime univers har haft sin levetid. Vi vil have nye og yngre kernekunder, og det kræver, at vi fortæller nye historier, siger designchef Malene Urup.

Trip Trap holder dog fortsat fast i uderummet og naturen og der gås heller ikke på kompromis med kvaliteten.

Nye designere i hus
Med relanceringen har Trip Trap fokuseret på en udvidelse af møbel-sortimentet med flere spændende materialer og et samarbejde med flere danske designere.

- Hans Thyge - vores husdesigner - vil også fortsat skabe en del af vores kollektion, bl.a. står han bag Pacific-serien af lakerede stålmøbler, der jo er lige så smukke inden døre som uden døre. Men samtidig har vi etableret et samarbejde med bl.a. Rikke Frost, der laver nogle meget anderledes ting, fortæller Malene Urup.

Også to nye designere Christina Halstrøm og Jonas Pedersen har fået plads i Trip Trap designer-stalden. De skal levere produkter til den nye fair-trade-linje Crafted, der især henvender sig til de yngre bevidste forbrugere.

Mange nye strenge at spille på
Malene Urup kom til Trip Trap for et år siden for at give virksomheden et tiltrængt løft. Hun lægger da heller ikke skjul på, at selvom det har været spændende at støbe kuglerne til et helt nyt koncept, så er det også forbundet med et stort ansvar, da Trip Trap jo i forvejen var en fantastisk virksomhed. Og hvad der skal ske i fremtiden kan hun blot gisne om.

- Når vi siger, vi vil eje uderummet, er mulighederne jo talrige, og med det nye Crafted er der endnu flere veje at gå. Lige nu afventer vi dog markedet en smule, for det er i sidste ende det, der er med til at bestemme, hvor hurtigt, vi bevæger os frem. Men vi har et stort univers foran os, og det giver os masser af strenge at spille på, slutter hun.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093