23948sdkhjf

TEMA: Ægte alternativ til kvalitetslakeringer

Nu lanceres de nye vandige lakker fra den velkendte tyske lakfabrik Zweihorn. De nye farvede og klare lakker findes i både 1K og 2K PUR kvalitet.

Ægte alternativ til kvalitetslakeringer


[i]Nu lanceres de nye vandige lakker fra den velkendte tyske lakfabrik Zweihorn. De nye farvede og klare lakker findes i både 1K og 2K PUR kvalitet. [/b]

Den nye vandige 2K PUR klarlak Duocryl har Zweihorn PUR lakkernes velkendte egenskaber, tilligemed den er miljøvenlig. Duocryl klarlakkerne udmærker sig især ved stor hårdhed, ridsefasthed og holdbarhed. Man kan med fordel benytte klarlakkerne på trapper og andre flader med stor nedslidning.

Til flader med normal nedslidning anbefaler Zweihorn den enkomponente vandige PUR lak Unocryl.

De nye 2K PUR vandige farvede lakker – ringfaste også uden klarlak
Som tredje nyhed lancerer Zweihorn også PUR vandige farvede lakker.

2K PUR vandig Supercryl DuoColor er også ringfast uden klarlak. Den er ekstrem lysægte og udmærker sig specielt ved sin hårhed og ridsefasthed. I opbygning med Supercryl MDF-Isolierfüller kan man lave yderst rentable farvede lakeringer på MDF.

Supercryl UnoColor er den enkomponente vandige farvede lak. Den kan med fordel anvendes på de flader, der udsættes for normal nedslidning.

I begge de farvede systemer kan man tone ca. 8.000 farver efter recepter. Derudover kan selvfølgelig også få udarbejdet recept i systemet efter egen farveprøve.

Et kompelt vandigt system – enkelt og rationelt
I vandig teknologi har Zweihorn allerede stor erfaring og tilbyder nu et komplet system med produkter tilpasset hinanden. Udover de nye 1K og 2K farvede og klare lakker består sortimentet også af en spartel, en isoleringslak, en fylderlak og en MDF isoleringsfylder.

Det bedste bevis på de vandige lakkers fremragende kvalitet får man ved at afprøve dem i praksis. Derfor står importøren C. Flauenskjold A/S også klar til at vejlede og tilbyde produkterne.

Kilde: C. Flauenskjold A/S.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078