23948sdkhjf

Junckers Rustikolie giver træmøbler nyt liv

Lyse og ubehandlede træmøbler har gennem en årrække været særdeles populære, men med tiden sker det ofte at træet misfarves eller mærkes af slid eller snavs. Mange vælger at anskaffe nye møbler, men mindre kan gøre det.
Salgschef Torben Bülow fra Junckers fortæller: - Junckers producerer en række forskellige rustikolier, og de farvede olier er yderst populære. Mange vælger nemlig nye gulve, bordplader eller hylder i mørke træsorter som mahogni og kirsebærtræ, og med rustikolie fra Junckers kan man behandle sine lyse træmøbler, så de farvemæssigt passer til det øvrige inventar.

Rustikolierne fås i de populære varianter som Nøddetræ, Kirsebær og Mahogni, som typisk bruges til indfarvning af fx fyrretræsmøbler, reoler, bordplader o.l. Derudover findes der en hvidpigmenteret og en neutral variant. Olierne kan også bruges til vedligeholdelse af indendørs træværk, og alle varianter har de samme fordele; nemlig at de er lugtsvage, nemme at påføre og giver et smukt resultat.

- Junckers Rustikolie er let at arbejde med. Olien påføres ganske enkelt med en pensel eller en rulle, men en svamp eller en klud kan også bruges. Man skal blot sørge for at træet er rent, tørt og frit for støv, voks, sæbe osv., inden man går i gang, siger Torben Bülow.

- Træet får en smuk, dyb glød med de mørke rustikolier, og hvis man vil sikre sit træværk optimal slidstyrke med et minimum af vedligeholdelse, kan man lakere det olierede træ med fx Junckers Blitsa, når olien er hærdet, slutter Torben Bülow.

Junckers Blitsa fås i flere varianter fra ultramat til halvblank, og dermed kan man sikre sig at både farve og overflade svarer til ens ønsker.

Kilde: Pressemeddelelse fra Junckers.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063