23948sdkhjf

Troværdige træmænd

Grønning Hårdt Træ vil være troværdige træmænd. Virksomheden har med ny ejer arbejdet for et nyt image, og det ser ud til at have båret frugt. Både omsætning og indtjening er steget.
Tidligere levede Grønning Hårdt Træ efter devisen, at den, der lever skjult, lever godt. Sådan er det ikke mere. Efter Mogens Nielsen for fem år siden overtog virksomheden er strategi og image ændret.

- At være troværdige træmænd er vores daglige mål, når det gælder hårdt træ. Sådan må det nødvendigvis være, når kunderne alle er professionelle fagfolk, siger direktør Mogens Nielsen.

Med Mogens Nielsen har virksomheden øget fokus på indkøb og vareflow, og det har båret frugt. Både omsætning og indtjening er vokset konstant siden. Forbedringerne er sket i såvel produktionsafdelingen som i handels-afdelingen. Grønning Hårdt Træ leverer til køkken- møbel-, vindues- og inventarindustrien, byggesektoren samt trælaster og tømmerhandlere.

Som en konsekvens af den stigende efterspørgsel efter kvalitetsprodukter har virksomheden valgt at udvide sortimentet med en række færdigvarer, blandt andet facadebeklædning i maghoni samt terrassegulve fra indonesiske Bangkirai.

Jerntræ
Også omkring jord, - vand, - og kystnære miljøer har Grønning Hårdt Træ oplevet en kraftig vækst i efterspørgslen. Et område hvor de fleste træsorter hurtig må give op – men ikke Azobé, også kaldet jerntræ.

Azobé stammer fra det Centrale Afrika og bliver brugt til havnebyggerier, men vil nu også kunne bruges når der er tale om vedvarende kontakt til jord eller lignende krævende forhold.

- Med de nye tiltag i kombination med den positive udvikling der fortsat hersker i byggebranchen, tror vi på en fortsat positiv udvikling, slutter Mogens Nielsen.

Kilde: Pressemeddelelse fra Grønning Hårdt Træ A/S. http://www.ght.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078