23948sdkhjf

Jysk sender 311 millioner til de ansatte

Efter et år med rekorder på top- og bundlinje, har Jysk udbetalt 311 mio. kr. svarende til 12 pct. af overskuddet før skat i bonus til ansatte verden over.

Det skriver Børsen.

Topchef Jan Bøgh fortæller til avisen, at der er mange forskellige bonussystemer i Jysk, men det er primært de butiksansatte og medarbejderne i koncernens distributionscentre, der får del i bonusudbetalingen.

–  Det er med til at fremstille detailhandel i et bedre lys. Det er ikke kun folk i slips og hvid skjorte, der får store bonusser. Det er faktisk også o.k. at gøre det godt i detailbranchen, som jo ikke er det højest lønnede område i hele verden, men der findes også nogle muligheder, lyder det fra koncernchefen.

Jysk har tidligere meldt ud, at der til de danske butiksansatte er blevet udbetalt en gennemsnitlig bonus på 31.000 kr.

– Medarbejderne i butikkerne får bonus efter, hvor godt salget har været i netop deres butik. Så når de har fået en stor bonus, er det, fordi det er gået godt for Jysk. Samtidig er medarbejderne i Jysk-butikkerne jo nogle af dem, der ikke har haft mulighed for at arbejde hjemme, men som derimod er mødt på arbejde hver dag for at holde hjulene i gang gennem hele coronaepidemien, lød det i den forbindelse fra Jysks danske landechef Bo V. Andersen.

I år var butikken på Marsvej i Randers den klare højdespringer. Her blev samtlige ansatte belønnet for væksten med en bonus på 95.000 kr.  

Læs mere om: Jysk
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094