23948sdkhjf

Møbelseminar om bæredygtighed

Under temaet ”Bæredygtige materialer og morgendagens forbruger” inviterer Lifestyle og Design Cluster sammen med VIA Design og Business til dette års møbelseminar den 25. november.

Blandt de inviterede oplægsholdere er nationale og internationale producenter, retailere og forskere, der alle bidrager med ny og inspirerende viden inden for områderne bæredygtige materialer og fremtidens købsmønstre.

Formiddagens program tager udgangspunkt i udvikling og brug af alternative, bæredygtige materialer samt hvordan man finder og analyserer viden om disse med fokus på funktionalitet, tilgængelighed, videre udvikling og miljømæssigt aftryk.

Efter frokost stilles der skarpt på fremtidens kunder, deres ønsker og krav. I forlængelse heraf vil der blive set nærmere på, hvordan man ved hjælp af digitale værktøjer som blockchain og virtuelle teknologier kan imødekomme kundernes behov i fremtiden.

Herudover vil VIA Design & Business og Lifestyle & Design Cluster præsentere et helt nyt materialekompendium med viden om materialer – udvalgt ud fra et bæredygtigt perspektiv.  I den forbindelse vil der også blive vist eksempler på, hvordan man kan arbejde med bæredygtighed med forskellige indfaldsvinkler.

Arrangementet er gratis men kræver tilmelding som foregår her.

Det fulde program for dagen findes her, mens en liste over dagens oplægsholdere findes her.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079