23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn henter kendt køkkenansigt til bestyrelsen

På Fyn har klassikerproducenten Carl Hansen & Søn hentet et kendt ansigt fra køkkenbranchen ind i bestyrelsen.

Det drejer sig om Rune Stephansen, der tilbage i juni takkede af som adm. direktør hos Nobia Danmark, hvor han havde siddet på posten i fire år.

– For mig at se, er Carl Hansen & Søn jo kronjuvelen i den danske møbelbranche, så da Knud Erik (Hansen, adm. direktør og tredje generation i den familieejede virksomhed, red.) spurgte, om jeg havde lyst til at være med, sagde jeg selvfølgelig ja, forklarer Rune Stephansen.

Han peger på, at der trods de forskellige brancher er en del ligheder at finde mellem de to virksomheder.

– I og med at Carl Hansen & Søn er blevet så store, som de er, med en meget stor produktion og salg over det meste af verden, er der efterhånden mange ligheder mellem dem og Nobia, fortæller han og fortsætter:

– Jeg kommer jo fra en køkkenbranche, der også er tung produktionsmæssigt, og hvor vi har mange ting til fælles, når det kommer til salg og strategi, så jeg håber og tror da, at de kan få gavn af nogle af de erfaringer, jeg har med mig, lyder det fra den tidligere topchef. 

Fremtiden stadig ukendt

Rune Stephansen startede sin karriere hos Jysk og Ikea, hvorefter han i en årræke bestred ledende stillinger hos Rusta, Sportex og Kvik. I 1993 flyttede han til Sverige, hvor han stadig bor, og i 2009 blev han tilknyttet Nobias svenske køkkenmærke Marbodal som salgs- og marketingdirektør. Siden avancerede han i Nobia-hierakiet, hvor han i 2016 indtog topposten hos Nobia Danmark. 

Den post forlod han i sommer som følge af omorganiseringer i koncernen, og han har endnu ikke lagt sig fast på, hvad fremtiden ellers skal bringe.  

– Jeg kigger da på lidt forskellige muligheder, men lige nu er det også et stort privilegium at kunne geare ned og nyde de ting, jeg ikke har haft tid til de sidste mange år, fortæller han fra hjemmet nær Göteborg.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094