23948sdkhjf

Cane-Line og Carl Hansen & Søn indstiller sig på skrækscenarie

Hos de to fynske møbelproducenter Cane-Line og Carl Hansen & Søn er man ved at indstille sig på, at valget i USA ender præcis, som man havde frygtet.

Det skriver TV2 Fyn.

Ifølge de to direktører er det ikke så afgørende, hvem der vinder det amerikanske valg. Derimod er skrækscenariet hos begge et valg, der bliver trukket i langdrag, og i skrivende stund tyder meget på, at det ender netop sådan.

- Mange af de projekter, vi laver i USA løber over flere år og er på faste dollarkurser, og der skal vi i banken hver gang for at sikre, at vi ikke får en overraskelse, og det koster os penge. Og jo mere usikkert, det er, jo flere penge vil banken også have, siger Knud Erik Hansen, direktør i Carl Hansen & Søn til avisen.

Han bakkes op af Brian Djernes, direktør i Cane-Line, der peger på, at et forlænget fokus på præsidentvalget kan medføre at forbrugerne koncentrerer sig om noget andet end potentielle møbelkøb. Begynder efterspørgslen at dale, kan det ifølge Brian Djernes føre til, at Cane-Line må skrue ned for mængden af produkter, virksomheden sender til lageret i USA.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078