23948sdkhjf

Tredje generation skal skære sortimentet til hos Fredericia

Hos familieejede Fredericia Furniture er tredje generation nu godt på vej ind i virksomheden.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

I dag ledes den østjyske møbelvirksomhed af Kaja Møller, der for fem år siden trådte ind som administrerende direktør, samt Thomas Graversen, der er anden generation i ejerfamilien, men Thomas Graversens ældste søn har i flere år været en medspiller på direktionsgangen. Med en uddannelse som cand.merc. er de formelle kompetencer sikret, og i dag har han ansvaret for virksomhedens designlinje, som tidligere lå i Thomas Graversens hænder.

Det betyder også, at det bliver familiens tredje generation, der får ansvaret for at tilskære porteføljen i virksomheden, efter Fredericia Furniture har opkøbt fynske Erik Jørgensens Møbelfabrik.

–  Der skal vælges ud, så vi står skarpt med vores to brand, og den opgave ligger i dag hos Rasmus. Hvor det tidligere var min mavefornemmelse, som besluttede, at vi eksempelvis trak en stol som Stringray ind, så har Rasmus (Thomas Graversens søn, red.) i dag en mere analytisk tilgang til, hvad vi skal satse på, og hvad markedet efterspørger. Vigtig viden inden vi måske bruger 500.000-600.000 kroner på et specialværktøj for at producere en ny stol, fortæller Thomas Graversen til avisen.

Familiens yngste datter Lærke læser desuden til design-ingeniør, så Thomas Graversen vil ikke udelukke, at hun også med tiden bliver en del af familievirksomheden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079