23948sdkhjf

Stor succes med ny uddannelse hos XL-Byg

Knap 400 håndværkere er nu certificeret Energivejledere gennem XL-Byg – og det overstiger forventningerne med længder.
Henover efteråret 2011 har byggevarekæden XL-Byg i samarbejde med Teknologisk Institut tilbudt kædens håndværkere en uddannelse til Energivejleder Klimaskærm.

Kampagnen har været en stor succes. Udsigten til at blive certificeret Energivejleder, med efterfølgende energiopgaver for øje, har fået mange professionelle håndværkere op på mærkerne.

Salgschef i XL-Byg, Morten G. Sørensen, fortæller:

- Uddannelsen til Energivejleder, som vi har udbudt til kædens håndværkerkunder, har været en overvældende succes. Rigtig mange håndværkere viste allerede fra kampagnens start stor interesse for projektet, og vi måtte derfor tidligt i processen lave ekstra kursusdatoer for at imødekomme den store efterspørgsel.

Følger op på succesen med nye tiltag
Morten G. Sørensen havde i første omgang forestillet sig, at op mod 200 antal håndværkere ville vise interesse for uddannelsen. Men det viste sig hurtigt, at det tal var alt for lavt sat:

- Nu, hvor kampagnen er slut, står vi med knap 400 håndværkere, der i XL-Byg regi er blevet uddannet Energivejledere. Også Energivejleder nr. 1000, der blev uddannet på Teknologisk Institut i slutningen af november måned var en af XL-Byg kædens håndværkere. Udover at det er en ekstra fjer i hatten, giver det os også et godt billede af, hvor mange af kædens håndværkere, der ser mulighederne i energirenovering, siger salgschefen.

Morten G. Sørensen tilføjer, at XL-Byg i 2012 har besluttet at følge op med en række gå-hjem-møder, der sætter fokus på energirenovering. Møderne, som er gratis, vil under overskriften ”Energirenovering – er der penge i det?” behandle emner relateret til energirenoveringer helt konkret, lovgivningen samt de muligheder, kunderne har for at få tilskud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078