23948sdkhjf

Corona kvalte åbningsfest men kan hjælpe på væksten

Hos Hanstholm Køkken har der været skruet op for ekspansionen, siden Carsten B. Hansen i 2018 overtog virksomheden.

Senest slog man i marts dørene op til en ny butik i Esbjerg, som Carsten B. Hansen inden åbningen forventede sig meget af.

– Så gik der tre dage, så lukkede Danmark ned, fortæller ejerlederen.

– Den første åbningsweekend var sindssygt god, men efter den blev vi sgu lidt hårdt ramt; det havde nok været anderledes, hvis det havde været en butik, der havde ligget der længe, men esbjergenserne har jo ikke kendt så meget til os på det tidspunkt, forklarer han og understreger, at det nu er begyndt at lysne i det sydvestjyske.

– Det er begyndt at hjælpe lidt på det, men det er først her efter sommeren, vi har kunnet se en fremgang, fortæller Carsten B. Andersen, der dog ikke har mistet modet, når det kommer til at åbne flere butikker.

Læs også: Vægter ekspansion over bundlinje: Hanstholm har stadig vokseværk

En hjælpende hånd i virusklæder

Tværtimod er planen at åbne yderligere fire til seks butikker inden for en overskuelig årrække. Og hvor coronaen stak en kæp i det esbjergensiske hjul, kan den vise sig i sidste ende at blive en hjælpende hånd, vurderer køkkendirektøren.

– Der er klart en renoveringsbølge i gang, som vi allerede oplever, og som selvfølgelig hænger sammen med, at folk i meget høj grad har været derhjemme, fortæller Carsten B. Andersen.

Han peger også på de mange sommerhussalg og -køb, der er blevet gjort gennem sommeren

– Selvom vi ligger i premium-segmentet, så er der også plads til os i den sammenhæng, vurderer køkkendirektøren, der overordnet er optimistisk på såvel Hanstholm Køkkens som den samlede branches vegne, når det kommer til den nærtforestående fremtid.

– Også sådan noget som udbetalingen af de mange feriepenge, kan få betydning for os, lyder det, og det endda selv hvis pengene ikke direkte veksles til nye køkkener.

– Når der kommer så mange milliarder ud, så kan det ikke undgå at skabe en positiv stemning, og det komme til at hjælpe os både direkte og indirekte, slår Hanstholm-direktøren fast.  

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096