23948sdkhjf

Veteraner er i høj kurs hos Cane-line

Hos udemøbelproducenten Cane-line skal der i oktober jagtes nye medarbejdere, og her tager man hellere end gerne imod ansøgninger fra folk, der har passeret de 50.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

For mange kan det være en dødsdom over arbejdslivet, hvis man bliver ledig efter at være fyldt 50, men hos Cane-line ser man aldrende ansøgere som en styrke. De kommer nemlig med både livserfaring og en stabilitet, virksomheden kan drage nytte af.

– Vi kan godt have yngre medarbejdere her, hvor vi ligesom stadig skal opdrage på dem, fordi de eksempelvis ikke formår at møde til den aftalte tid. Den slags er der ikke brug for, når vi har medarbejdere over 50 år. De er opdraget, siger Kristian Bjerg Hansen, produktions - og lagerchef hos Cane-line til avisen.

Således er den ældre generation langt fra afskrevet, når den Rynkeby-baserede udemøbelproducent den kommende måned skal ud og hyre nye medarbejder. Tværtimod håber Kristian Bjerg Hansen, at han også kan finde det, han betegner som ”voksne medarbejdere”, dels fordi seniorerne altså er mere stabile, men også fordi, han synes, det skabet en god diversitet i virksomheden, når medarbejderflokken er varieret i alder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079