23948sdkhjf

20.000 nye Slagelse-kvadratmeter til møbelkæde

Med et Slagelse-baseret søsterlager til My Homes jyske lager i Fårup, får møbelkæden nu opfyldt ønsket om at komme tættere på sine sjællandske kunder.

– Vi har lejet os ind i hallerne i Slagelse, da vi lettere vil nå ud til vores kunder, end det tidligere har kunnet lade sig gøre. Internethandlen er vokset, og det gør, at vi ikke længere kan ekspedere alle vores kunder fra Jylland. Hallerne i Slagelse bliver derfor et centrallager, hvorfra vi vil servicere dels vores 12 butikker på Sjælland og dels alle vores privatkunder, fortæller Stig Nielsen, adm. direktør i My Home, og fortsætter:

– Vi har som et led i lagerudvidelsen en vision om at ekspandere, og også for at indfri den vision, er det en fordel at komme tættere på vores kunder her på Sjælland.

My Home flytter så småt ind i ejendommen på Trafikcenter Allé 30 i løbet af efteråret, og fra årsskiftet forventes maskineriet at køre på fuldt blus, hvilket også betyder ansættelsen af 12-15 nye medarbejdere på det nye centrallager.

Med 36 fysiske butikker og en vision om at ekspandere er der alvorligt brug for de nye kvadratmeter.

– Med årligt over 1.600 tilkørende lastbiler og 344 containere er der pres på. Vi får rigeligt med plads her i Slagelse. I alt har logistikejendommen 7.500 pallepladser i de 3 lige store haller, hvor vi vil bruge den ene hal til alle vores sofaer. Med et grundareal på 18.244 kvm og et etageareal på 6.911 kvm, så der er masser af plads vi kan boltre os på, siger Stig Nielsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094