23948sdkhjf

Bæredygtigt byggeri kan ikke aflyses – byggeevent udvider rammerne

Coronarestriktioner bremser den grønne byggeevent Building Green i fysisk form med oplæg og udstillinger, men bæredygtigt byggeri kan ikke aflyses, lyder det fra arrangørerne

Derfor sadler de om og lancerer et nyt koncept under navnet Building Green Together. 

- Vi har et stort ansvar for vores besøgende, udstillere, partnere og bæredygtigt byggeri, som vi ikke kan løbe fra. Det er simpelthen for vigtigt til, at vi kan lade være, så vi har i stedet valgt at nytænke vores koncept og gøre det uafhængigt af restriktioner, fortæller Sarah Elhauge, Head of Business Development hos Building Green, i en pressemeddelelse.

Opfordringen om at ’accelerere bæredygtigt byggeri’, som byggeeventen kom med, da de lancerede 10 års jubilæumsprogrammet i år, er fortsat uændret. Uden at mødes i Forum afvikles programmet digitalt den 28. og 29. oktober ved hjælp af en stor videoproduktion, og alle interesserede kan streame de fire scener gratis.

Ny ramme for partnere, videndeling og udstillere

Og Building Green Together bliver ikke kun ved det. Ifølge arrangørerne vil de løbende udvide konceptet til et såkaldt ’community’, der skal leve udover de to afholdelsesdage. 

Læs også: Grøn 10-årig: Accelerer bæredygtigt byggeri!

– Vores mål med Building Green Together er at blive et ’community’ inden for bæredygtigt byggeri, hvor vi samler branchen, skaber forbindelse mellem parterne og faciliterer viden, der accelererer bæredygtigt byggeri. Ikke bare to dage om året, men hele året rundt, forklarer Sarah Elhauge og uddyber:

– Det gør vi dels med programmet og ved fortsat at facilitere møder i branchen. Men vi udbygger også konceptet og arbejder på et nyt og spændende magasin, en dybdegående podcast og på en udbygning af vores online nyheder.

Den store fremvisning af produkter, løsninger og ydelser, der plejer at være på Building Green, bliver også nytænkt. Mødet mellem leverandører af løsninger og brugere vil ske på en ny måde, hvor leverandørerne kan bruge Building Green som platform for at få eksponering og komme ud med deres budskaber.   

– Vi stiller derfor vores erfaring, netværk og platform til rådighed, som vi udvikler og tilpasser deres behov, så vi fortsat samler branchen og promoverer bæredygtige løsninger til byggebranchen, forklarer Sarah Elhauge og tilføjer, at man kun i starten af udviklingen af Building Green Together.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078