23948sdkhjf

Lars Larsen Group skrotter endnu et selskab

Lars Larsen Group opgiver nu ejerskabet af cashbackselskabet Eovendo, der over en årrække har tabt et trecifret millionbeløb.

Det skriver Finans.

Shoppingportalen, der giver belønner forbrugerne med rabatter for at sige deres mening om reklamer, har de seneste tre år haft et samlet underskud på op mod 50 mio. kr., og kom ud af seneste regnskabsår med en negativ egenkapital på 164 mio. kr.

– I forbindelse med vores gennemgang af strategien for Lars Larsen Group har vi også kigget på Eovendo og vurderet, at virksomheden ikke passer ind i planerne for fremtiden. Der er stadig mange gode muligheder i Eovendo, men der er bedre mulighed for at realisere dem udenfor Lars Larsen Group, siger adm. direktør i Lars Larsen Group, Jesper Lund til Finans.

I forbindelse med overdragelsen af selskabet til de oprindelige stiftere, Martin Østergaard og Nicolas Ibenforth, har Lars Larsen Group ifølge Børsen reetableret egenkapitalen samt slettet Eovendos gæld på 163 mio. kr.

I august meddelte Lars Larsen Group, at man havde solgt sin andel af selskabet Backtee, der sælger golftøj og -udstyr, efter næsten 25 års ejerskab. Begge selskaber var en del af forretningsområdet Lars Larsen Investment, der også dækker over investeringerne i blandt andet Letz Sushi og golfanlægget Himmerland, og som i årevis har givet trecifrede millionunderskud.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079