23948sdkhjf

Corona-kæp i fusionshjulet: Snart kan Stark overtage Schultz

I februar kunne Stark offentliggøre, at trælastkæden med opkøbet af XL Byg Jens Schultz A/S var klar til at styrke sin sydfynske tilstedeværelse. Coronaen stak dog en kæp i hjulet på sagsbehandlingen hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, men nu nærmer overdragelsesdagen sig ifølge Schulz-direktør Thomas Skovlund Madsen.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Selvom parterne altså stadig afventer den endelige godkendelse, er Thomas Skovlund Madsen så godt som sikker på, at myndighederne ender med at vende tomlen op.

– Vi forventer ikke, at der skulle være problemer, for der er lavet et grundigt stykke benarbejde, inden vi kastede os ud i det her for at sikre, at en fusion har gang på jord. Det er man nødt til, for man betaler ret mange penge for overhovedet at ansøge om at fusionere. Så det forventer vi helt klart kommer til at gå glat, siger han til avisen.

Schulz-direktøren fortæller videre, at tilbagemeldingen fra myndighederne skulle lande senest den 8. oktober, så han forventer, at Starkflaget vil blive hejst i det sydfynske omkring den 1. eller medio oktober.

XL Byg Jens Schultz kunne sidste år fejre 50-års jubilæum, og har i dag forretninger i Svendborg, Rudkøbing på Langeland og Marstal på Ærø.

– Med opkøbet øger Stark udbuddet af services og rådgivning på Sydfyn, Langeland og Ærø i tråd med vores overordnede strategi om at have en stærk lokal tilstedeværelse og være tæt på vores kunder, sagde salgsdirektør for Stark Danmark, Mads Brejnholt Madsen, da opkøbet i februar blev offentliggjort.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203