23948sdkhjf

Cane-Line styrede uden om krisen: Tømte alle lagre i Asien

For fynske Cane-Line var coronapandemiens første uger ualmindeligt nervepirrende. Den Rynkeby-baserede udemøbelproducent producerer alle sine varer i Asien, og da virusudbruddet bevægede sig fra Kina til resten af verden, var adm. direktør Brian Djernes alvorligt bange for, at bommen ville gå ned til Asien, så Cane-Line ikke kunne få sine varer afsted til kunderne.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

I stedet for at træde på bremsen, valgte Brian Djernes dog at skrue op for gashåndtaget.  

– Vi prøvede at tage skæbnen i egne hænder. Vi havde varerne på vores Asien-lager, så dem skød vi afsted mod Europa med det samme, samtidig med at vi skruede op for produktionen. Vi fik varerne hjem og skruede op for den digitale markedsføring. Det vil sige, at da folk ikke længere kunne tage på ferie og pludselig brugte alle pengene hjemme i haven i stedet for, havde vi varerne på lager og kunne levere direkte på paller til forhandleren og forbrugeren, fortæller han til avisen.

I dag er Brian Djernes’ vurdering, at Cane-Line laver et ”super godt” 2020, og hvor virksomheden i sagens natur har mistet en del på kontraktsalget til restauranter, hoteller og krydstogtsskibe i perioden, har de private kunder og særligt onlinehandlen holdt hånden under den fynske forretning.

Cane-Line kom ud af 2019 med en bruttofortjeneste på 99,7 mio. kr. og et resultat før skat på 75,3 mio.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.267