23948sdkhjf

Vestjysk vandrørssucces åbner hybrid-værksted i København

En hybrid af butik, showroom og arbejdende designværksted.

Sådan beskriver de to tidligere fodboldspillere Martin Heinze og Lasse Nielsen det design lab, de snart er klar til at åbne i København.

De to har fået succes med virksomheden RackBuddy, der designer og sælger tøjstativer af blandt andet vandrør, og som har til huse i Esbjerg, men nu har de to rørentusiaster altså vendt blikket mod øst.

I det nye design lab er det tanken, at kunderne kan få prøvet deres egne designidéer af, ligesom de kan få hjælp og idéer fra de to indehavere.

– Det er en slags legeplads, hvor der er god tid og en atmosfære af kreativitet og skabertrang, fortæller Martin Heinze i en pressemeddelelse.

Størstedelen af RackBuddys handel foregår i dag via webshoppen, men det nye design lab bliver et supplement, der samler både den kreative og faglige ekspertise på ét sted, så kunderne kan få hjælp til både optimering, materialevalg og montering på én gang. Således vendes der op og ned på måden, man normalt bruger butikker på, fordi produkterne sættes i spil på en ny måde ved at inddrage kunderne fra start til slut.

– På Frederiksberg bliver der højt til loftet i mere end én forstand. Mig bekendt er der ingen andre steder, hvor kunden kan komme så meget med i designprocessen som hos os. Her får vi muligheden for at være den hybrid af butik, showroom og arbejdende designværksted, som vi har drømt om, slutter Lasse Nielsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.081