23948sdkhjf

Navnenyt: Designvirksomhed henter brandansvarlig fra tobaksgigant

Med ansættelsen af Christian Grønbech understreger den danske designvirksomhed Rackbuddy sine vækstambitioner.

Christian Grønbech kommer fra Scandinavian Tobacco Group, hvor han det seneste år har haft titel af Vice President Commercial Exellence. I alt har han tilbragt næsten 13 år hos den danske tobakskæmpe, men pr. 1. august indtræder han altså hos Rackbuddy i rollen som marketingdirektør og brandansvarlig.

Ifølge virksomheden er ansættelsen et vigtigt træk for at nå målet om en omsætning på 100 mio. kr. ved udgangen af 2023.

– Vi skal sætte det bedste team for at opnå vores ambitiøse vækstmål, og Christian er en vigtig spiller for os, når vi skal nå de mål vi har sat os. Vi glæder os derfor meget over at få ham med ombord på vores rejse med Rackbuddy, udtaler adm. direktør og medstifter Lasse Nielsen.

Rackbuddy blev stiftet for otte år siden af Lasse Nielsen og makkeren Martin Heinze, og sælger i dag tøjstativer og garderobeløsninger i mere end 25 europæiske lande. I marts fortalte Lasse Nielsen til Wood Supply at man i indeværende år har ambitioner om at løfte omsætningen 40 pct. til omkring 40 mio. kr., mens det altså er planen, at toplinjen om bare to år skal være af den trecifrede slags.

Rackbuddy kom ud af regnskabsåret 2020 med en bruttofortjeneste på 9,4 mio. kr. og et resultat på 3,5 mio. før skat. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078