23948sdkhjf

Studerende skal sparke til Jysks bæredygtige planer

I april ansatte Jysk Sam Harrington som Sustainability Manager for at sætte turbo på udviklingen mod en endnu mere bæredygtig fremtid. Den fremtid får kandidatstuderende på Aarhus Universitet nu mulighed for at få indflydelse på.

I samarbejde med Studenterlauget arrangerer Jysk nemlig en casekonkurrence fredag den 28. august, hvor de studerende i grupper enten skal komme med deres bud på en fremtidig strategi i forhold til bæredygtighed eller strategien for, hvordan Jysk opnår målet om at være kundernes foretrukne retailvirksomhed.

– Det er vigtigt, at vi fokuserer mere på miljømæssig bæredygtighed – både for det fremtidige liv på jorden og for den fremtidige succes for vores forretning. Derfor er det meget spændende at få nye ideer fra morgendagens medarbejdere og ledere, siger Sam Harrington, Sustainability Manager hos Jysk.

En fremtidig karrieremulighed

Af de forskellige besvarelser vil en udvalgt gruppe af JYSK-medarbejdere udpege de tre bedste besvarelser, som så skal pitche deres besvarelser foran dommerne, inden der bliver fundet en vinder.

Der er præmier i form af dyner og puder til de tre vindergrupper, der samtidig bliver inviteret til at pitche deres idéer hos Jysk til oktober. Dermed bliver der både mulighed for, at de studerende kan sætte deres præg på den bæredygtige udvikling i koncernen, og at der kan åbne sig en karrierevej for de studerende i Jysk.

– En ide fra en studerende kan nå ud til vores flere tusind butikker og gøre en forskel hos millioner af kunder. Det er også en mulighed for de studerende til at netværke og imponere os. Vi ansætter mange kloge folk fra Aarhus Universitet, og hvis studerende giver et stærkt indtryk med kloge ideer, kan det helt sikkert hjælpe dem til at starte en karriere hos os, siger Sam Harrington.

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11