23948sdkhjf

Choise Line er gået konkurs

Møbelvirksomhed med base i Vejle har drejet nøglen.
Efter et par svære år under krisen blev Choise Line erklæret konkurs ved Skifteretten i Kolding den 28. november.

Et underskud på -1,8 mio. kr. i 2009 blev fulgt op af et endnu større minus på -3,25 mio. kr. i 2010. Da det heller ikke i år er lykkedes at rette op på udviklingen, så selskabet ingen anden udvej end at indgive konkursbegæring.

- Virksomheden havde tre medarbejdere og har fungeret som et indkøbsselskab. De har opkøbt møbeldele fra producenter og grossister – blandt andet Vejle Møbel og Stolefabrik, som gik konkurs i starten af november, fortæller advokat Lars Hjortshøj Nielsen fra Delacour Dania, der er kurator på konkursboet.

Ikke meget til kreditorerne
Lars Hjortshøj Nielsen oplyser, at lager og driftsmidler på nuværende tidspunkt er solgt fra konkursboet. Næste skridt er afvikling af lejemål, inddrivelse af debitorer og prøvelse af krav.

- Vi har ikke fået anmeldelserne ind endnu, men nogle kreditorer har betydelige krav. På nuværende tidspunkt vurderer vi dog, at der bliver en meget ringe dividende – hvis nogen overhovedet. Vi forventer delvis dækning til lønmodtagernes garantifond. Øvrige kreditorer har ikke udsigt til dækning, lyder det fra kuratoren.

Læs også: Vejle Møbelfabrik er gået konkurs
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094