23948sdkhjf

Lars Larsen åbner for professionel bestyrelse

Men det sker først, når dynekongen engang i fremtiden slipper tøjlerne.
Lars Larsen er ikke afvisende over for at indsætte en professionel bestyrelse i Jysk, som nu har en såkaldt tantebestyrelse bestående af ham selv, familiemedlemmer og nære medarbejdere.

Skiftet kommer dog ikke til at ske før Jysk enten rammes af tilbagegang eller det generationsskifte, der lurer med sønnen Jacob Brunsborg som arving til formandsposten i bestyrelsen.

- Jeg skal ikke have lavet om på tantebestyrelsen, så længe det kører godt og solidt derudad med den ekspansions- og indtjeningstakt, jeg gerne vil have, siger Lars Larsen til Børsen og fortsætter:

- Jacob kan godt få behov for noget mere erfaring, og det er det, jeg taler om, når der på et tidspunkt skal være en mere professionel bestyrelse.

Rap over nallerne
63-årige Lars Larsen bestrider i dag rollen som bestyrelsesformand i Jysk, mens rollen som administrerende direktør siden 2002 har tilhørt Jan Bøgh.

- Jeg skulle lige bruge to-tre år til at lære det, men jeg respekterer, at det er Jan, der driver Jysk Nordic. I starten fik jeg et par rap over fingrene for at gøre noget, jeg ikke skulle blande mig i, erkender Lars Larsen.

Lars Larsen har tidligere givet udtryk for, at han ikke ser sønnen Jacob Brunsborg som den administrerende direktør-type.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094