23948sdkhjf

International hæder til Dan-form

Bank-koncernen HSBC, med 7.500 afdelinger i 87 lande, har placeret danske Dan-form i top-10 over de mest innovative virksomheder inden for import/eksport i Europa.
Der var anerkendelse til Værløse-virksomheden Dan-form, da den internationale bank-koncern HSBC for nylig uddelte priser ved sin årlige ”European Business Awards”.

Festlighederne fandt sted i Barcelona og blev efterfølgende vist på CNN, fortæller direktør Jørgen Mensen, hvis virksomhed eksporterer møbler til godt 50 lande verden over:

- Det er med stor stolthed og glæde, at vi får disse priser tildelt. Og det er naturligvis en særdeles stor ære at blive kåret som værende blandt de ti bedste i Europa inden for vores felt. Det er den slags anerkendelser, som giver drivkraften til at fortsætte, siger direktøren, der i fjor kunne smykke sig med titlen som ”Innovation Champ 2010” fra Instituttet for selskabsledelse.

Blandt 15.000 gennemgåede europæiske virksomheder blev Dan-form udvalgt til at være landerepræsentant for Danmark i konkurrencen. Virksomheden nåede efterfølgende finalen i kategorien ”import/eksport”, der havde deltagelse af de 10 virksomheder, som af HSBC anses at være de mest innovative, nytænkende og nyskabende på området i Europa.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094