23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Lammhults Design Group
Lars Bülow, tidligere grundlægger og adm. direktør for designmøbelvirksomheden Materia, er blevet ansat som ny områdechef for Office & Home.

Lammhults Design Group er en svensk møbelproducent der i Danmark er repræsenteret via Lammhults Biblioteksdesign A/S og Borks Patenttavler AS.

R.Randers A/S
Jette Christiansen, Niels Kastrup og Tove Steffens er indtrådt i bestyrelsen hos R.Randers A/S i stedet for Kirsten Nonbye, Jens Erik Randers og Jan Ankjær Sørensen. Samtidig er Lars Andersen indtrådt som formand for bestyrelsen (kilde: Børsen).

R. Randers har gennem de sidste godt 60 år solgt møbler til en lang række af uddannelsesinstitutioner i landet. Virksomheden er netop blevet opkøbt af Radius Møbler.

Technor ApS.
Leverandøren af ventilationsløsninger til bl.a. træindustrien har etableret ny afdeling i Ringsted med Anders Rosager som afdelingsleder.

Læs også: Technor åbner på Sjælland

Zederkof A/S
Zederkof har overtaget aktiviteterne i PD Interieur. Det er aftalt, at direktør, Lars Damsgaard, følger med overtagelsen og fortsætter som Business Unit Manager hos Zederkof.

Læs også: Zederkof styrker forretningen gennem opkøb
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078