23948sdkhjf

Nystartet møbelkæde får John Faxe med på holdet

Nystartede Living Room, der åbnede sin første butik, netop som landet blev lukket ned på grund af coronaen, gør nu klar til at åbne butik nummer to. Samtidig udvides ejerkredsen med den tidligere EM-vinder John ”Faxe” Jensen.

Det skriver Sjællandske Medier.

Living Room åbnede sin første butik i Odense i marts, og trods coronaen har der fra første færd været medvind til butikken, der også sælger sine møbler online. Ifølge adm. direktør Michael Krarup væltede det nærmest ind med kunder, selvom landet var lukket ned, og det har givet blod på tanden hos den unge virksomhed, der nu er klar til næste skridt.

– Grundet den store opmærksomhed, vi allerede har oplevet i Odense, åbner vi endnu en livsstil- og møbelbutik i Taastrup. Samtidig har vi valgt at udvide ejerkredsen med John »Faxe« Jensen og Patrick Nygaard, som begge på hver deres felt vil kunne bidrage til at realisere vores strategi om at opbygge en landsdækkende møbelkæde og nethandel indenfor en femårig periode. På den korte bane er det målet at udvide med yderligere tre-fire butikker i landets største byer indenfor de kommende 12 måneder, siger Michael Krarup til avisen.

John ”Faxe” Jensen fortæller, at han sagde ja til tilbuddet om at investere på grund af Living Rooms koncept om at sælge kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser. Han understrger, at han først og fremmest er investor, men er klar til at hjælpe med branding, kommunikation og netværk. 

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142