23948sdkhjf

Gelsted overhaler Tokyo og New York: Flyttedag hos Carl Hansen & Søn

I fynske Gelsted har Carl Hansen & Søn fået brug for at udvide den flagskibsbutik, der har til huse på møbelproducentens fabrik. Torsdag indvies den nye 400 kvadratmeter store butik, der bliver blandt den største af sin slags og den eneste i verden, hvor alle producentens møbler udstilles.

Det skriver Fredericia Dagblad.  

De mange møbelklassikere er allerede flyttet ind i det, der på fabrikken betegnes som A-huset, og som tidligere husede møbelproducentens administrative medarbejdere. Her har Kaare Klint, Hans Wegner, Ole Wanscher, Arne Jacobsen og Børge Mogensen sammen med andre store designernavne hver fået et rum i det, der gerne skulle minde om et almindeligt dansk hjem.  

– Det skal være som et hjem. Hyggeligt og noget, som folk kan se sig selv i. Vi har to slags kunder her: kontraktsalg til offentlige og så detailsalg til private. Denne forretning er indrettet til private. Der er en helhed i det, når alle møbler udstilles samlet. Så ser man sig selv hjemme i sin stue og tænker "den her kunne jeg godt tænke mig, fortæller adm. direktør Knud Erik Hansen til avisen.

Butikken indvies i morgen, torsdag, men grundet coronarestriktioner foregår indvielsen som en lukket reception. Den nye flagskibsbutik vil i løbet af en måneds tid være helt åben for besøgende.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078