23948sdkhjf

Labofa med to nyansættelser

Fem nye produktserier på tre år har givet medvind til Labofa, der nu udvider organisationen.
Labofa A/S styrker organisationen på eksportmarkederne og i Københavnsområdet.

Pr. 1. december 2011 tiltræder Billy Jagd i en nyoprettet stilling som "Head of International Sales" med ansvar for at udbygge Labofas eksportaktiviteter.

44-årige Billy Jagd har mange års erfaring med salg og markedsføring af designprodukter såvel internationalt som nationalt. Han har tidligere arbejdet for bl.a. Kvadrat, Lammhults, Offecct og senest italienske Magis.

Fem nye produktserier de seneste tre år
Ansættelsen af Billy Jagd er Labofas anden i løbet af kort tid. Den 1. november tiltrådte 28-årige Betina Flies således som konsulent med ansvar for salget på Sjælland. Hun vil fremover beskæftige sig med kunderådgivning og får direkte kontakt til udvalgte forhandlere, arkitekter og slutkunder.

Betina Flies har en baggrund som indretningsarkitekt og har erfaring med salg og indretning til uddannelsessteder, som netop er et de kerneområder, hvor vi i høj grad har styrket vores profil i de seneste år.

- Vi har de seneste år oplevet fremragende vækstrater i salget hovedsagligt i Danmark. Modellen har været en ekspressiv produktudvikling - med fem nye produktserier de seneste tre år. Vi mener, at vores produktportefølje nu også er klar til en international satsning, siger sales -& marketing manager Benny M. Larsen om baggrunden for oprustningen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079