23948sdkhjf

Dovista nedlægger afdeling

Vindues-koncernen Dovista nedlægger sin udviklingsafdeling i Ringkøbing og afskediger fem ansatte.

Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Nedlæggelsen af udviklingsafdelingen betyder, at tre ansatte er blevet afskediget, mens afdelingens resterende ansatte, ifølge avisen et én-cifret antal, rykkes til et nyt kompetencecenter i Herning.

Finn Jespersen, senior vice president i Dovista og ansvarlig for gruppens markedsaktiviteter i blandt andet Danmark, England, Irland og Norge, fortæller til avisen, at virksomheden i mere end ti år har investeret betydelige ressourcer i udviklingen af to fremtidssikrede produktplatforme, der skal sikre Dovista styrkede konkurrencefordele fremover.

– Disse platforme er fædigudviklet, og vi overgår herefter til en dagligdag, hvor de løbende tilretninger mest effektivt udføres lokalt de steder, hvor vi har vores produktion. Derfor etablerer vi nu et nyt R&D Competence Center. Det placeres i Herning, hvor vi også har en stor salgsstyrke og en række andre centrale og fælles supportfunktioner placeret, fortæller Finn Jespersen.

Ud over udviklingsafdelingen på Vesterled 6 driver Dovista også en servicefabrik på Vesterled 8. Her betyder afslutningen på en række it-projekter og stabilisering af en række processer, at yderligere to medarbejdere opsiges. Efter tilpasningen beskæftiger Dovisa omkring 65 medarbejdere på Vesterled.

 

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095