23948sdkhjf

FSC Design Award sætter igen rekord

Designkonkurrencen har for alvor slået sit navn fast blandt landets design- og arkitektstuderende. I år deltager intet mindre end 80 designprodukter i bæredygtigt træ.
I 2011 afholder FSC Danmark og WWF Verdensnaturfonden designkonkurrencen FSC Design Award for sjette gang, og i år er tilslutningen større end nogensinde.

- Når så mange vælger at deltage i FSC Design Award er det en bekræftelse af, at FSC-mærket vinder mere og mere indpas hos fremtidens designere, siger Loa Dalgaard Worm, sekretariatsleder hos FSC Danmark.

Hun og de øvrige arrangører kan glæde sig over, at det for alvor er lykkedes at positionere konkurrencen de senere år. Således steg deltagerantallet fra 45 i 2009 til 77 i 2010, og i år udstilles 80 designgenstande på kunstmuseet Trapholt, hvor et dommerpanel bestående af blandt andet Christian Grosen Rasmussen fra Fritz Hansen og industriel designer Rikke Frost vil stå for bedømmelsen.

Konkurrencen afgøres onsdag den 23. november klokken 14. Her vil generalsekretær for Verdensnaturfonden WWF Gitte Seeberg kåre vinderen, der belønnes med en rejse til en FSC-certificeret skov i Tanzania og mulighed for at lave en prototype af vinderdesignet.

Dørene åbnes for offentligheden kl. 13.00, hvor der bliver mulighed for at se de mange designs, få en snak med deltagerne eller gå på opdagelse i Trapholt store FSC-udstilling. I år vil der som noget nyt også blive uddelt en forbrugerpris for bedste design.

Læs mere om FSC Design Award 2011 og se dagens fulde program på www.fsc.dk/designaward
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109