23948sdkhjf

Køkkenproducent sender lønkompensation retur

I sidste uge kunne landets største køkkenproducent, Nobia, præsentere et årsregnskab med rekord på bundlinjen, og nu er der flere gode nyheder fra virksomheden, det står bag HTH, Invita og Unoform.

JydskeVestkysten fortæller, at selskabet, der har modtaget knap 4,4 mio. kr. i lønkompensation, nu sender mere end halvdelen af beløbet retur.

Til avisen fortæller adm. direktør Rune Stephansen, at virksomheden i alt har haft hjemsendt 82 medarbejdere med kompensation fra myndighederne. De blev imidlertid hurtigt kaldt tilbage, og de sidste ugers travlhed er kommet bag på ledelsen:

–  Vi kunne heller ikke forstå det. Vi var fuldstændig sikre på, at vores markeder faldt sammen, siger Rune Stephansen.

I sidste uge kunne direktøren fortælle, at Nobias produktionsmedarbejdere de seneste mange weekender har fået tilbudt overarbejde, og det tegner ikke til, at travlheden får en ende lige foreløbigt.

– Vi giver det indtil sommerferien, og hvis niveauet fortsætter som nu, står vi i en situation, hvor vi skal til at ansætte nogle folk, for det kræver i hvert fald en 30-40 personer, hvis vi skal til at køre faste weekendhold, fortalte Rune Stephansen i den forbindelse.

Nobia har i alt fået udbetalt 4.394.562 kr. i lønkompensation, og til JydskeVestkysten fortæller køkkendirektøren, at lidt mere end halvdelen bliver betalt tilbage igen.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125