23948sdkhjf

Køkkenproducent: Hvis niveauet holder, forventer vi op mod 40 nye ansatte

Hos Nobia Danmark forventede man, at coronaen ville lægge en dæmper på den køkkenrelaterede købelyst, men ganske mod forventning forbereder man sig nu i stedet på en opmanding i produktionen.

Faktisk går det strygende hos Nobia Danmark, der står bag køkkenklæderne HTH, Invita og Unoform. Det netop offentliggjorte regnskab viser vækst, og på virksomhedens fabrik i Ølgod har de seneste uger været ualmindeligt travle for de omtrent 650 ansatte.

– Det vi lige nu gør, og efterhånden har gjort i mange weekender, er at tilbyde overarbejde til vores medarbejdere i Ølgod, fortæller Rune Stephansen, adm. direktør i Nobia Danmark, og fortsætter:

– Men det er selvfølgelig ikke holdbart i længden; selvom en del af de ansatte sætter pris på muligheden for at tjene lidt ekstra, slider det på medarbejderne, og det er rigtig vigtigt for os at passe godt på dem.

Egentlig havde Nobia indstillet sig på en markant nedgang i salget som følge af coronaudbruddet og nedlukningen af store dele af landet, men virkeligheden har indtil videre vist sig at være den stikmodsatte.

–  Vi ligger bedre end sidste år, og uden at sætte tal på vil jeg sige, at vi oplever et rigtig stærkt køkkenmarked i øjeblikket, fortalte Rune Stephansen i forbindelse med offentliggørelsen af køkkenkoncernens regnskab.

Imidlertid er Nobia-direktøren endnu ikke klar til helt at afblæse den potentielt forestående krise.

– Vi forventer egentlig stadig, at der bør komme en nedgang, men meget kommer til at afhænge af, hvor længe situationen fortsætter, forklarer han.

Af sammen grund holder man for nuværende fast i at tilbyde det faste produktionshold overarbejdstimer i weekenden, men fortsætter den høje efterspørgsel, står man overfor en betragtelig opmanding.

– Vi giver det indtil sommerferien, og hvis niveauet fortsætter som nu, står vi i en situation, hvor vi skal til at ansætte nogle folk, for det kræver i hvert fald en 30-40 personer, hvis vi skal til at køre faste weekendhold, slår Rune Stephansen fast.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093