23948sdkhjf

E-post belaster virksomhedernes økonomi

De danske virksomheder kan opnå store besparelser ved at gemme e-post på den rigtige måde. Mange virksomheder har mange dubletter liggende af den samme tilsendte fil.
E-post og antallet af vedhæftede filer kan i sidste ende komme til at gøre store indhug på virksomheders økonomi. Ofte er der mange penge at spare ved at gemme den digitale post på den rigtige måde, hvorved virksomhederne undgår at samme dokument ligger gemt flere steder på virksomhedens netværk.

Sådan lyder konklusionen fra en ny undersøgelse, som IT-firmaet EMC, der sælger datalagring, har lavet i Sverige.

Af undersøgelsen fremgår det, at alene den største region, Stockholms Län, kan hvert år spare 243 millioner, og en gennemsnitsvirksomhed kan spare en million kr. om året, skriver Berlingske Tidende.

- Undersøgelsen viser med tydelighed, hvordan e-posthåndteringen i snart sagt alle virksomheder skaber en uholdbar situation. En årlig, unødvendig udgift på i gennemsnit en million kroner er helt klart ikke acceptabelt. Og at problemet forværres i takt med, at e-postvolumen i erhvervslivet vokser kraftigt, gør problemet akut, siger Patrik Svanström, administrerende direktør for EMC Sverige, til Berlingske Tidende.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078