23948sdkhjf

Torben fragter danske møbler gratis

Hos Kontormøbler.dk har adm. direktør Torben Møller valgt at sætte ekstra fokus på de danskproducerede varer under coronakrisen. Målet er at holde økonomien indenlands, så flere danske virksomheder kan få glæde af den ekstra omsætning, der kan sikre eksistensgrundlaget efter krisen.

Derfor har Torben Møller blandt andet valgt at tilbyde gratis fragt på danskproducerede møbler.

– Det falder i sidste ende tilbage på forbrugeren at sørge for at efterspørge danske produkter fra danske virksomheder. Der er så mange fordele ved at købe dansk, at vi ikke må falde for fristelsen og importere fra eksempelvis Kina blot for at spare få procent. Samtidig kan vi ikke på samme måde have føling med kvalitets- og miljøkontrol, når varerne kommer langt hjemmefra, forklarer Torben Møller i en pressemeddelelse.

Kontormøbler.dk har desuden styrket samarbejdet med danske virksomheder og designere, når nye modeller skal indkøbes og varesortimentet opdateres.

– Dansk design generelt og danske møbler helt konkret er kendt verden over for kvalitet. Der er styr på miljøcertificeringer, danske skatter og afgifter, og generelt har vi langt bedre føling med selv de små detaljer i produkterne og deres tilblivelse, når det kommer fra Danmark. Vi aner ikke, hvor udenlandsk stål kommer fra, hvor meget det forurener, eller hvordan det er lakeret, slår møbeldirektøren fast.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094