23948sdkhjf

Fyringer hos Montana

Hos fynske Montana Furniture mærker man nu også coronakrisen kradse. Virksomheden har måttet afskedige otte funktionærer, mens de resterende medarbejdere går midlertidigt ned i løn.

Det oplyser Montana i en pressemeddelelse

Møbelproducenten har nedjusteret forventningerne til næste regnskabsår, som begynder 1. juli, og som resultat heraf har det altså været nødvendigt at afskedige de otte funktionærer samt foretage besparelser på en række andre områder såsom messedeltagelse og ikke-driftsrelaterede aktiviteter.

Ifølge adm. direktør Joakim Lassen har Montana ellers klaret første del af krisen meget godt, og produktionen i Haarby har gennem hele forløbet kørt med fuld beskæftigelse. 

- Montana har umiddelbart klaret første del af coronakrisen godt. Ikke mindst med stor opbakning fra alle medarbejdere, som har udvist stor fleksibilitet ved planlægning af arbejdstiden og indgåelse af en aftale om midlertidig lønnedgang, samt iværksættelse af aktiviteter og kampagner med det sigte at stimulere salget, også i forhold til vores forhandlere, som coronakrisen ligeledes har udfordret, fortæller Joakim Lassen. 

Direktøren peger desuden på, at der for at sikre en fortsat ordreindgang er iværksat flere salgsaktiviteter, der har ført til større ordre på både detail- og kontraktmarkedet. Ligeledes holder virksomheden fast i planerne om at deltage i 3 Days of Design og desuden have fokus på showrooms i Oslo, Stockholm samt Montana Flagship Store i København.

– Montana har før klaret sig godt igennem kriser ved at agere efter rettidig omhu-princippet, hvilket vi også vælger at gøre nu. Vi anser disse tiltag, som svære, men nødvendige for at sikre en fortsat sund virksomhed i fremtiden, skriver virksomheden i pressemeddelelsen

Efter nedskæringen beskæftiger Montana nu 68 funktionærer og 83 timelønnede.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109