23948sdkhjf

Steens Group på vej op i gear igen

For lidt mere end en måned siden måtte Steens Group i midtjyske Kjellerup sende 180 ansatte hjem med lønkompensation, da coronakrisen havde ført til fyldte lagre hos møbelproducentens kunder. Siden har virksomheden kørt med nedsat produktion, men i løbet af april er der langsomt skruet op igen, og til Midtjyllands Avis fortæller økonomidirektør Preben Mosgaard, at 60 procent af Steen Groups ansatte er tilbage på jobbet.

At man igen har skruet op for produktionen skyldes, at man skal have varer klar til levering til kunder i England, Tyskland og Frankrig inden sommerferien. Her har mange møbelforretninger i øjeblikket lukket, og heller ikke online-handlen er på niveau med normalen, men forventningen er, at forretningerne kan åbne inden sommer.

– Hvis det viser sig, at de store møbelforretninger ikke åbner som planlagt, så har vi mange varer på lager, men alle regner med, at der kommer gang i tingene igen, og det er på den forventning, at vi producerer møbler igen, fortæller Preben Mosgaard.

Økonomidirektøren er ikke i tvivl om, at coronakrisen vil påvirke årets resultat negativt, men han vurderer, at Steens Group nok skal få det til at hænge sammen, hvis de kan nøjes med den nedgang, der er sket indtil videre.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111