23948sdkhjf

Stor international interesse for Elmia Wood

Aldrig før har der været så stor international interesse for den svenske træmesse, Elmia Wood, der i år finder sted i Jönköping i dagene 1. - 4. juni.
Flere udstillere end nogensinde før kommer fra lande uden for den nordiske region. Orkanen der ramte Sverige – og Danmark – i begyndelsen af januar og lagde mere end 75 millioner kubikmeter træ ned alene i Sverige, gør landet til et interessant marked for mange produkter og services.

Dette kombineret med bedre økonomiske betingelser i den internationale træindustri, skaber grobund for nye muligheder for virksomhederne og derved en øget interesse for messen i Jönköping.

Orkanen i januar har også betydet, at det svenske marked for brugt og nyt skovningsudstyr er meget ”varmt”. Mange producenter forsøger at omdirigere leveringer fra andre markeder til Sverige, og entreprenører fra de baltiske lande flytter maskiner til Sverige for at hjælpe med at komme skovfaldet til livs.

- Når sommeren er overstået vil salget skifte til andre lande omkring Baltikum. Derfor er Elmia Wood 2005 meget vigtig for de nordiske maskinproducenter, konkluderer projektleder Torbjörn Johnsen, Elmia Wood.

Kilde: Elmia Wood – http://www.elmia.se

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062