23948sdkhjf

Møbelkonsortium løber med endnu et EU-udbud

Højer Møbler og OJ Skolemøbler er blevet valgt til at levere skolemøbler til to af landets storkommuner.
Tidligere på året kunne konsortiet mellem nordjyske Højer Møbler og Aarhus-baserede OJ Skolemøbler skrive under på en aftale om levering af skolemøbler til Københavns Kommunes 66 uddannelsesinstitutioner.

Nu har parterne vundet endnu et EU-udbud om levering af skolemøbler – denne gang til Odense og Aarhus Kommune, skriver TV2 Nord.

- Med et meget gennemtænkt sortiment af yderst høj kvalitet er vi stolte over at kunne tilbyde holdbare skolemøbler, der tilgodeser alle slags budgetter på skolerne, siger Dorthe Dolleris Petersen fra Odense Kommune om aftalen, der netop er godkendt af begge kommuner.

Læs: Jyske firmaer vinder stort møbeludbud i København

Betydningsfuld og spændende opgave
Højer Møbler og OJ Skolemøbler er begejstrede over at få endnu to store og betydningsfulde aftaler i hus og glæder sig til den spændende opgave.

- Vi er stolte over, at vi er blevet valgt til at levere til og servicere uddannelsesinstitutioner i tre store kommuner i Danmark. Som samarbejdspartner glæder vi os til rådgivningsprocessen og til at vise kommunerne fordelene ved at vælge en leverandør, der har ekspertise inden for både læringsmiljøer og kvalitetsprodukter, siger Jens Højer, administrerende direktør, Højer Møbler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079