23948sdkhjf

Markant resultatnedgang hos Actona

Trods endnu et år med omsætning i milliardklassen måtte Actona Company fra Holstebro se bundlinjen falde betragteligt i regnskabsåret 2010/11.
Ledelsen i Actona Company offentliggjorde torsdag regnskabstallene for 2010/11, der viser et fald i indtjeningen fra 50,2 til 7,8 mio. kroner.

Allerede ved indgangen til regnskabsåret oplyste virksomheden, at man forventede faldende indtjening. Resultatet er imidlertid lavere end ventet og er dermed ” ikke tilfredsstillende ”:

- Der er flere årsager hertil; herunder ugunstige valutaforhold, øgede omkostninger til produktudvikling, indkøringsproblemer på ny fabrik i Kina samt nedlukning af gammel fabrik i Kina, oplyser Actona blandt andet i sin årsrapport.

Nedgangen i indtjeningen er sket på trods af, at Actona for andet år i træk har realiseret en omsætning på den gode side af milliarden – 1,069 mia. kroner mod 1,062 mia. året før. I det nye regnskabsår, der blev indledt den 1. juli, forventer ledelsen fortsat stigende aktivitet og ” et klart forbedret driftsresultat

Antallet af medarbejdere hos Actona har gennemsnitligt udgjort 295 i 2010/11, hvilket er 28 flere end året før.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11