23948sdkhjf

Vurdering: Byggepladser undtaget forsamlingsforbuddet

Tirsdag aften meldte regeringen ud med et forbud imod forsamlinger på mere end 10 person på offentlige steder som endnu et led i at bremse smittespredning af coronavirus. 

Byggepladser er dog ikke ramt, lyder det i en vurdering fra Dansk Byggeri offentliggjort tirsdag aften efter Statsministerens pressemøde. 

– Byggepladser er ikke offentlige, og derfor rammer forbuddet som udgangspunkt ikke byggepladserne, skriver Dansk Byggeri i organisationens løbende opdatering med spørgsmål og svar om coronavirus. 

– Statsministeren opfordrer dog til, at forbuddet også efterleves privat, så Dansk Byggeri opfordrer fortsat medlemmerne til at samles så få som muligt, for eksempel ved at holde pauser og frokost i hold, håndtere tilgang og afgang fra pladsen etapevis og begrænse samkørsel, fremgår det desuden af opdateringen. 

Dansk Byggeri har også opdateret sin vejledning om tiltag på byggepladsen mod corona-virus. Kernen er stadig en opfordring til at efterleve sundhedsmyndighedernes anbefalinger om begrænset kontakt, god håndhygiejne samt at informere og indskærpe nødvendigheden af at efterleve retningslinjerne.

Her kan du læse hele Dansk Byggeris ”Tiltag på byggepladsen mod corona-virus – 17. marts 2020 kl. 20.30”.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094